sahabat blogger

Sunday, 1 January 2012

Segmen: Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012 by Mr.HASRULHASSAN.COM™

Assalammualaikum.


1st segmen yang simple sangat2 pada tahun 2012 ni. Mari2 join ramai2 bagi yang ingin menambah sahabat follower. Thanks pada Mr.HasrulHassan.




Syarat mudah:
- Buat satu entry dengan tajuk: Jom Tambah Follower Awal Tahun 2012
- Tempek badge yang dah disediakan dan link ke entry ini
- Tulis target berapa follower blog yang nak anda capai menerusi segmen ini.
- Dah siap? Sila tinggalkan url entry anda di ruangan komen
- Maka, jadilah follower blog ini.. Sebagai tanda persahabatan dalam dunia blog.

Sekian

Nota kaki:
Berapa aku target menerusi segmen ini?
- Tak payah la target2, mengikut keikhlasan sahabat yang sudi mem-follow je. Thanks sahabat.




,

5 comments:

aReLaN said...

gudlark n slamat bersegmen!!

Anis Athia said...

Datang singgah sini, jemput ke blog anis juga ya :)

deen azmee said...

as-salam..

selamat tahun baru..

singgah dari segmen HH.. hehehe.. :)

http://deenazmee.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower-awal-tahun-2012.html

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Jenguk dan lawat dari rakan blogger. Moga apa yang dicita tercapai.

Ayang Anim said...

salam..

saya tak sempat join segmen ni...
anyway saya nak terjah jugak list di blog HH utk tambah follower...

http://tintaanim.blogspot.com/

tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...