sahabat blogger

Sunday, 28 April 2013

Sharing Room For Rent @ Taman Radzi, Klang

Ada sesiapa tak nak cari bilik sewa?

Tapi utk sewa sekejap je. Kira2nya utk tempoh sementara saja.
Tempoh sewa smpi bulan bulan January 2014 aje.
~ Tapi untuk Perempuan Muslim sahaja.

Utk details check kat bawah ni ye;
-Area: Taman Radzi, 41200 Klang, Selangor
-Kemudahan awam (walking distance): Ambank, Hospital Pantai Klang, Klinik, SpeedMart, MBO Cinema, Shopping Complex Harbour Place, Car Wash dll.
-Sewa: Rm170 termasuk bills
-Deposit: 1 bulan sahaja
-Rumah full furniture
-Friendly housemate

Interested?
Sms/call: 018-3700727

Sunday, 21 April 2013

DoorGift : Kek Coklat Moist (Murah & Confirm Sedap)

Aku sekarang sibuk dengan ordering Kek Coklat Moist.
Memang aku recommand pada sume orang.
Sangat sedap. Sangat moist. Boleh menjilat jari dibuatnya.
Bagi sesiapa yg masih mencari2 doorgift untuk majlis2 perkahwinan, pertunangan, birthday, khatam qur'an, akikah dan lain2, aku cadangkan korang bagi je kek coklat ni.
Memang berbaloi. Harga pun murah dan boleh runding bagi tempahan yang banyak.
Bagi yang nak rasa kek coklat moist ni dulu pun boleh. Kalo sedap dan puas ati, boleh la order banyak2 kan.
Untuk details dan harga kek coklat moist korang boleh:
- visit dan pm facebook EDANhouse
- call 012-4383771 (dila)

Nota kaki:
Sangat sedap kek ni. Rugi korang x try. Marvellous.





Saturday, 20 April 2013

Sakit Perut Cirit Birit

Ari ni separuh drpd student2 aku complain sakit perut dan cirit birit lepas jamuan makan semalam.
Sebab? Entah la.
Perut aku x plak meragam.ok je.siap nyanyi2 mintak jamu makan malam lagi tu.
Kesian plak tengok bebudak ni. Muka pucat aje.
DrSalleh dan DrEmily pun complain sakit perut gak. Tp tepaksa la control cun dan macho, sebab diorang doctor.
Pelik gak sebab hampir sume orang kena, tapi aku ok.
Apa2 pun, alhamdulillah.. Allah melindungi perut aku dari meragam dan memulas2.

Nota kaki:
Lalat, anda disyaki pembawa sebab punca kami sakit perut. Awas ya kamu !!

Thursday, 18 April 2013

CT Angio Heart

Semenjak mesin ct scan 128 slice ni di install kat hospital ni mid last year, manari2 la kami dgn kes CTA Cardiac (ctca) ni. Menyampah sungguh.
Ari2 la ada ctca ni.
Kalo sehari tak 1 kes, mesti 2. Tak pun 4 kes serentak.
Mengepam2 deras darah kat jantung kami ni. Risau kot2 kes x jadi. Mau parah la aku kena hambat dengan si doctorSO tu. Sebab dia doctor yg fussy dan messy.
Menggigil lutut aku nak cari alasan kenapa gambar jantung dia buruk dan x seperti dia harapkan.
Kalo ari2 rasa nervous dek kes ctca ni, mau satu hari nanti aku plak yang jadi pesakit dan jupe dia dan kena buat ctca ni. Dah heart rate asyik bedegup kencang je ni.
Memandangkn aku yg deal dengan procedure ctca ni, sangat scary la jugak kalo sendri yang jadi patient. Bole collapse kalo x kena gayanya.
Hohoho..mintak simpang malaikat 44.




Nota kaki:
Semoga aku sihat selalu. Aminnn..


Blogger Dalam Android Phone??

Tak aku tahu rupanya boleh download application blogger ni dlm handphone galaxy aku ni.
X sia2 la aku memiliki hp secanggih ini. Memang x nyesal.
Maka bertambahmudah la aku nak update blog aku ni. Anytime anywhere pun bole. Semoga malas tak beraja dihati je la.
Terasa bengong2 plak diri ni.
Entah dah berzaman stat, tapi 2013 ni gak la aku baru tau. Huhuhu. Malu saja.
Teknologi sangat canggih kini.
Aku agak ketinggalan. Tapi x terlewat lagi kot nak kejar.



Nota kaki:
Segalanya serbaserbi dalam handphone. Memang enough smart la handphone zaman sekarang ni kan?

Nota Come Back

Assalammualaikum blog TheEDANhouse !!

Terlalu lama aku meninggalkan blog ini. 
Lebih setahun. Sampaikan aplikasi2 dalam blog ni, abis aku x ingat. =)
Tup-tup tiba2 ari ni terasa rindu nak ber blog.
Tapi aku merangkak2 nak update dan reset apa2 yang patut. Lupa sudah semuanya.
Banyak yang dah berubah disini. Need to learn and catch up back.

Ini lah first entry lepas setahun menghilang.Cukup sampai sini.
Soon cerita lagi. Jika berkesempatan. InsyaAllah.




Nota Kaki:
Terasa seperti 'saya budak baru belajar..'


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...