sahabat blogger

Saturday, 21 December 2013

DoorGift: Kek Coklat Moist ( Harga Murah - Serendah RM1.90)

Assalammualaikum.
Ada yang masih tercari2 doorgift untuk majlis2 istimewa korang?
Kek Coklat Moist ini dicadangkan buat anda semua.
Rasa kek coklat moist yang lembut, lembap, sedap dan rasa yang memikat pasti menambat hati para tetamu korang.





Sangat sesuai dijadikan buah tangan untuk majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi, akikah, berkhatan dan lain2 majlis.


- Dijamin lazat dan berkualiti.
- 100% halal.

- Product Muslim.
- Topping coklat ditaburi coklat rice.
- Saiz: Bekas segi 4 kecil berukuran 4inch × 4inch
- Harga adalah RM2.80 untuk sebekas dan harga adalah serendah RM1.90 untuk belian melebihi 13
00 bekas


Berminat?
Sila pm / sms / whatsapp: 012-4383771 (dila) untuk pertanyaan dan tempahan. 
Kami sedia membantu anda. 





Nota Kaki : Rasa yang dijamin sedap, sehingga menjilat jari :)

Bantal Nikah / Tunang UNTUK DISEWA - RM50 Sepasang

Assalammualaikum korang.

Ada sesiapa mencari bantal nikah / tunang?
EDANhouse sedia membantu korang. 
Kami  menyewakan beberapa jenis bantal yang boleh digunakan untuk majlis tunang/ nikah anda.

Bantal nikah / tunang (Bulat)
Material : PVC
Warna : Putih
Size : 32 inch
Tebal : 2 1/2 inch
Butang : PVC ( 9 biji)
 





Terma dan Syarat:
1. First pay first serve basis
2. Tempoh sewaan: 5 days (termasuk hari pengambilan dan penghantaran barang2)
3. Deposit keselamatan akan dipulangkan selepas pemulangan barang jika barang2 tersebut dalam keadaan baik/ tidak rosak
4. Penalti : RM10 sehari dikenakan, bagi setiap hari pemulangan barang yang lewat
5. Lokasi pengambilan & pemulangan: 
- Klang: Pantai Hospital Klang / Harbour Place Shopping Complex
- Kajang: Masjid Jamek, Kajang
- Bangi: PKNS Bangi


Anda berminat?

Sila sms / pm / whatsapp : 012-4383771 @ 013-3574367 untuk pertanyaan & booking




Sunday, 28 April 2013

Sharing Room For Rent @ Taman Radzi, Klang

Ada sesiapa tak nak cari bilik sewa?

Tapi utk sewa sekejap je. Kira2nya utk tempoh sementara saja.
Tempoh sewa smpi bulan bulan January 2014 aje.
~ Tapi untuk Perempuan Muslim sahaja.

Utk details check kat bawah ni ye;
-Area: Taman Radzi, 41200 Klang, Selangor
-Kemudahan awam (walking distance): Ambank, Hospital Pantai Klang, Klinik, SpeedMart, MBO Cinema, Shopping Complex Harbour Place, Car Wash dll.
-Sewa: Rm170 termasuk bills
-Deposit: 1 bulan sahaja
-Rumah full furniture
-Friendly housemate

Interested?
Sms/call: 018-3700727

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...