sahabat blogger

Monday, 30 January 2012

âng-pau; Xièxiè, Boss !!



Yahoo.. kami dapat angpow dari boss, Dr.Emily Mah.
Berdebar2 gak, berapa la boss bagi kitorang ni.. sket ke, banyak ke.. nervous wehhh.
Jeng Jeng Jeng..  RM300 cash seorang.
Fuhh..not bad gak jumlahnya. Ngeh Ngeh Ngeh

Tak tersangka plak tahun ni dia nak bagi angpow kat kami, staff2 kat xRay yang rajin dan berdedikasi berkeja ni.. (hahaha..ayat memuji2 diri sendri la plak)
Biasanya setiap tahun dapat dari Dr. Salleh aje bila hari raya aidilfitri, tapi kali ni murah rezki kami dapat dari boss no 2 plak. 
XieXie boss.. nanti tahun depan, up lagi sket ye angpow untuk kitorang. hahahaha
Jugak buat Boss Salleh yang dah beribu riban bagi duit raya kat kitorang bertahun2. Tima kaseh daun keladi.
Lap you la boss2 sekalian. 
Semoga murah la rezeki boss berdua sekeluarga. Amin..

Nota kaki:
Buat mak,tadi orang dah order jus mona-vie guna angpow tu. Nanti mak try jus ni plak ye untuk kurangkan sakit sendi tu..

.

3 comments:

Anonymous said...

http://aididmuaddib.blogspot.com/search/label/Monavie

Just to share.. free reading..

birubi said...

jom banje aku. memanjangkan sedekah

MsDila said...

birubi: jom, aku belanja ko. ko nak apa?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...