sahabat blogger

Monday, 7 November 2011

SEGMEN>SAYA KOMEN BLOG ANDA -with cikFarhanah

Assalammualaikum.

Lagi entry yang ala2 nak up kan follower, readers dan tmbahkan bilangan sahabat.
Sumenya bertarikh semalam dan hari ni. Dah macam demam tingkatkan traffic blog la plak.
Overall, niat yang bagus sebenarnya..

Kepada yang kekurangan follower, jom kita sertai bersama2.
Ikut kata pihak penganjur segmen, entry ni khas untuk blogger yang kurang dari 200 jer follower dia.
Apa lagi...??  Layannnn....





Actually, cik Farhana mintak komen blog dia, tapi aku sendri pun tak berapa sedap nak komen la, sebab baru sekali ni menziarah blog dia.
So, InsyaAllah some other time, aku akn mengomen plak.
Kena berkawan dulu baru tahu hati budi..

Anyway, thanks for de segmen.

Nota kaki:
Suatu hari nanti, aku pun nak organize entry yang ala2 segmen2 macam ni la. Hihihi
Bila? Tungguuuu....

2 comments:

FarhanahAdzlan said...

aslmkm..trima kasih sbab join..saya sangat2 menghargainye=)

first header dah cun..tp klau buat die jd transparent lg cun..background dah ok=)

susunan widget plak..dah ok..but klau boleh macam popular post tu kurangkan sikit spya ia nmpak lg kemas=)

blog ni macam baru buat ye?paling lama bulan oktober?keep it up..kalau boleh dalam satu page cuma ada maximum 3entri sahaja sbab ia mempercpatkan loading blog..

comment ni plak klau boleh tuko kpada pop up window krana ia lbeyh mesra pengomen=)

keseluruhan ok but perlu slalu update dngan entri berguna dan pelbagaikan jenis entri..contoh..kisah peribadi..tips2 dll..

last but not least slalulah BW..comment di blog orang lain dan ping entri di bnyak tmpat=)

maaf klau trkasar bhasa..keep in touch ok=)

Ms. Dila said...

FarhanahAdzlan: tqvm for ur comments.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...