sahabat blogger

Wednesday, 30 November 2011

Yippee!! Gaji Dah Masuk..



Assalammualaikum wbt.


Fuhhh.. Alhamdullillah leganya.
Gaji dah masuk ari ni. Pagi2 buta pas suboh aku dah check kat cimbclick. (Hihihi..tak sabar la sangat aku ni)


Bulan yang cukup menderita pada bulan lepas. Sebab Hospital Pantai release gaji kitorang awal sempena raya Deepavali ari tu. Kira2nya after 40 ari baru dapat gaji baru.
Sangat kering poket aku menanti gaji baru.


Pagi ni pagi yang menceriakan buat aku. Aku sudah bole bernafas kembali.
Bole la nak merencah sket, nak bershopping2 tingkap dan merembat beberapa jenis barang yang dah lama teridam2.  Ngeh Ngeh Ngeh.


Tapi.. tak sampi setengah jam gaji berkumpul dalam akaun aku ni, abis semua aku transferkan; membayar segala utang piutang disekeliling pinggang.
Emmm...bila la agaknya nak dapat gaji yang solid tanpa bayar utang2 ni?? Huhuhu


Apa2 pun, aku bersyukur yang teramat2 padaMu Ya Allah atas rezeki yang Engkau berikan pada aku bulan ini. Tanpa rahmatMu tidak mungkin aku peroleh nikmat kesenagan ini.
Syukur alhamdulillah.

Nota kaki:
Adik2 ku sekalian, Yong sudah dapt gaji.. Jom kita berjoli2 di Port Dickson sambil main banana boat. Hehehehe




.

1 comment:

haqiddisa said...

alhamdullilah. jom jln jom ahad ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...