sahabat blogger

Monday, 7 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau! - with Ms. Myra


Assalammualaikum wbt.

Pagi yang menceriakan.
Rezeki sewaktu bejalan2 melawat blog2 orang lain, yang aku sendri pun tak ingat yang mana satu.
Sesunggahnya, Allah memberikan keberkatan kepada umat2Nya yang berpagi2. - Ini la rezeki aku di padi ini.

Actually, aku agak tertarik dan menarik dengan segmen ni, then terus la join.


|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau! - with Ms. Myra

Kawan2 nak join? sila click sini je yea



Siapa nak berminat nak tambah follower blog??
Kalau nak, jom ka kita ikut segmen ini.
Bagi aku, segmen macam ini sebagai tanda bagi moral support kepada blogger tempatan kita. Blogger2 macam aku gak. Yang mempunyai followwer yang ciput jer. Huhuhu
Lagi ramai yang menyertai segmen ini, lagi ramai la followers blog anda sambil saling bantu-membantu sesama blogger.Kita kan akan rugi  apa-apa sebab ianya juga free of charge dan simple je. Mudah bukan??



Organized by: Ms. AMYRA HUSNA
Segmen due date: 14-December-2011



Jom Tambah Follower Sesama Blogger !!!





Nota kaki:
Kawan2, semoga follower kita semua kan bertambah. InsyaAllah
Kepada penganjur segmen, terima kaseh bebanyak yea.

14 comments:

Amyra Azhar said...

thnx fadilah sbb sudi join ^_^
myra follow sini, smoge follower kita sme2 bertambah n_n

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sme. hr ni cuti.. bule la join bw dan folow :) jmpt ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

mizah said...

ok..fadhilah..sye dh follow blog awak..trimas ye sbb follow blog sye..

linda syasya said...

salam..membls kunjungn actually..dh follow cni gak :)

msDila said...

Amyra Azhar, CikHoneyBee, mizah & linda syasya: salam perkenalan. Thanks a lot.

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama. :)

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

aku_fynaz said...

jln2 sini :3

http://chibbyabby.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LaDy NeA said...

follow dari segmen yang sama!!!follow lar balik yer!!! thanx!!!

http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

cik ezai said...

singgah+follow dari segmen yang sama..follow me back k..
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

datang dari segmen yang sama la.. jom follow
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

izah :) said...

datang dari segmen yg sama..kalau sudi jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...