sahabat blogger

Thursday, 18 April 2013

Blogger Dalam Android Phone??

Tak aku tahu rupanya boleh download application blogger ni dlm handphone galaxy aku ni.
X sia2 la aku memiliki hp secanggih ini. Memang x nyesal.
Maka bertambahmudah la aku nak update blog aku ni. Anytime anywhere pun bole. Semoga malas tak beraja dihati je la.
Terasa bengong2 plak diri ni.
Entah dah berzaman stat, tapi 2013 ni gak la aku baru tau. Huhuhu. Malu saja.
Teknologi sangat canggih kini.
Aku agak ketinggalan. Tapi x terlewat lagi kot nak kejar.



Nota kaki:
Segalanya serbaserbi dalam handphone. Memang enough smart la handphone zaman sekarang ni kan?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...