sahabat blogger

Monday, 10 October 2011

Blog Oh Blog ...



Assalammualaikum wbt...

Salam pembuka bicara - dari aku yg baru bertatih didunia blogger
  
(Hehehe.. 1st entry ni.. cuak sehhh) 
Org ada blog, aku pun nak ada blog jugak..

Org ada cita, tapi aku ada ke cita nak cita?
Bebenarnya.. aku tidak la serajin mana hendak menulis. Sibuk, penat dan ditambah dgn malas menguasai diriku.
Tapi disebabkan dah meng-create blog bodoh2 ni, maka berusaha gak la nak meng-update story. 

InsyaAllah.. semoga Dia mempermudahkan segala2nya untukku.

Selamat berkawan semua....











1 comment:

birubi said...

hah! apa lagi tulis la new post

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...