sahabat blogger

Sunday, 21 April 2013

DoorGift : Kek Coklat Moist (Murah & Confirm Sedap)

Aku sekarang sibuk dengan ordering Kek Coklat Moist.
Memang aku recommand pada sume orang.
Sangat sedap. Sangat moist. Boleh menjilat jari dibuatnya.
Bagi sesiapa yg masih mencari2 doorgift untuk majlis2 perkahwinan, pertunangan, birthday, khatam qur'an, akikah dan lain2, aku cadangkan korang bagi je kek coklat ni.
Memang berbaloi. Harga pun murah dan boleh runding bagi tempahan yang banyak.
Bagi yang nak rasa kek coklat moist ni dulu pun boleh. Kalo sedap dan puas ati, boleh la order banyak2 kan.
Untuk details dan harga kek coklat moist korang boleh:
- visit dan pm facebook EDANhouse
- call 012-4383771 (dila)

Nota kaki:
Sangat sedap kek ni. Rugi korang x try. Marvellous.





1 comment:

Haslinda Zahari said...

salam haii sis...sedapnye nampk kek tu..bole x sis sharekan resepinye?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...