sahabat blogger

Saturday, 20 April 2013

Sakit Perut Cirit Birit

Ari ni separuh drpd student2 aku complain sakit perut dan cirit birit lepas jamuan makan semalam.
Sebab? Entah la.
Perut aku x plak meragam.ok je.siap nyanyi2 mintak jamu makan malam lagi tu.
Kesian plak tengok bebudak ni. Muka pucat aje.
DrSalleh dan DrEmily pun complain sakit perut gak. Tp tepaksa la control cun dan macho, sebab diorang doctor.
Pelik gak sebab hampir sume orang kena, tapi aku ok.
Apa2 pun, alhamdulillah.. Allah melindungi perut aku dari meragam dan memulas2.

Nota kaki:
Lalat, anda disyaki pembawa sebab punca kami sakit perut. Awas ya kamu !!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...