sahabat blogger

Sunday, 4 December 2011

Segmen ; Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

Assalammualaikum

Dah lama aku tak sibuk2 masuk segmen sahabat blogger lain.
Teringin gak kekadang nak join, cuma bila di amati balik syarat dan terma segmen tu, agak complicated.
Nak macam2 syarat.
Membuatkan terbantut selera dan keinginan aku nak join. (Maaf, pada yang terasa ati tu..)


Then ari ni, aku terjumpa lak segmen " Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa ".
Aku saja2 join, memandangkan syarat2nya memang simple sesangat.
TQ diatas syarat yang simple dan mudah pada sahabat blogger yang lain.




Question: Followers vs. Readers ??
Answer: Followers & Readers. Sebab kedua2nya menainkan peranan penting dalam dunia blogging.
** Tapi aku prefer; READERS. --> vote for readers !!

.

10 comments:

zareliqa afiqa said...

peeep! peeep! Iqa datang terjah cnie.
Yeahh! vote 4 readers!weee^^ btw,
thanks 4 joining ya! :)
really appreciate it.
Isnin nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

fathiyyahISMAIL said...

drop heree :D

feel free to come and visit my blog. TY ^^

Cik Rose Cute said...

follow dan Like...

dari segmen yang sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

mimie_za said...

nur dtg terjah dari segmen yang sama...singah blog nur yer http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/segmen-followers-didahulukan-reader-di.html
kalu sudi tekan button follow(gmbar rama2)

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow cni ^_^..btw, stuju ngan pndpt..dua2 pun pnting

Wanieys Hashim said...

wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

shida'R said...

singgah dari segmen zareliqa ^_^
salam kenal yer..

QASEHNYA RANIA said...

dari segmen yg sama
salam kenal dan follow u..
jom singgah blog pu3...

QASEHNYA RANIA said...

dari segmen yg sama
salam kenal dan follow u..
jom singgah blog pu3...

QASEHNYA RANIA said...

dari segmen yg sama
salam kenal dan follow u..
jom singgah blog pu3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...